Dimarts, 26 de Maig de 2015
Paüls
Baix Ebre
Terres de l'Ebre
 
 
L'Ajuntament
Alcaldia
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA 2014"
Grups municipals
Seu electrònica
Informació al contribuent
Informació de plens
 
Informació general
 
Agenda
Festes de Nadal i Cap d'any
Festes Locals
Festes de Sant Antoni
Mercat setmanal
Cursa de Muntanya de Paüls "TRENCACIMS"
Festa de la Cirera
Santa Cecília
 
Conèixer
La Jota de Paüls
Història
Allotjaments
Llocs d'interés
plànol urbà
La Banda Municipal de Música de Paüls
 
Revista Local "EL XIPRER"
 
Entrevista a l'Alcaldessa
 

Administració On-Line
e-BOP
e-TRAM
Perfil del Contractant
Modificació puntual POUM
POUM PAÜLS
Aprofitament de caça 2014
 
Serveis
Ajuntament en línia
Cerca al web
Llibre visites
 

 
L'Ajuntament

  Alcaldia
“El meu país és tan petit que quan el Sol se'n va a dormir mai no està prou segur d'haver-lo vist...” Cada vegada que escolto aquesta cançó penso en el meu poble, en Paüls, perquè Catalunya ja no és tan petita i Paüls només té 617 habitants; durant el dia, però, n'hi ha menys; molta gent ha d'anar a estudiar o treballar fora.

Tenim algunes empreses (de la construcció, de plàstics, agrícoles, ramaderes, etc), comerços i, hi ha gent amb moltes ganes de fer activitats per a dinamitzar el nostre poble:

La banda de música; l'Escola municipal de música, l'orquestra “Atalaia”, la xaranga “Tal com sona”; el grup Cultural “El Cerç”; la Penya Taurina “A Tota Pastilla”; una associació de dones; la Televisió de Paüls “La Paülsenca”; una Web on trobareu informació sobre Paüls, un cor parroquial; una representació important del sindicat “Unió de Pagesos”; l' Associació de caçadors; l'Associació de jubilats i pensionistes; l'Associació de mares i pares del ceip Sant Roc”; l'Ajuntament també promociona un grup de jota...

Però quan el Sol se'n va a dormir sempre està segur d'haver vist Paüls, és impossible que no s'hi fixi. No hi ha un altre poble a Catalunya que tingui una estructura tan característica i quasi tan perfecta de cases escalonades, i és que les cases solen tenir dues portes, una que dóna al carrer de dalt i l'altra a un carrer a baix, amb desnivells de 2 pisos.

Tot el paisatge que envolta el nostre poble és d'una bellesa especial, passejar-t'hi i contemplar-lo et proporciona pau, serenor...

I a més tenim el bosc de Sant Roc, un indret característic a 2,5 quilòmetres de Paüls, on s´hi pot arribar amb cotxe particular i on hi pots anar a passar un dia de pícnic per acabar de completar la visita a Paüls.

Si et vols quedar a dormir, tenim una casa de pagès, dos allotjaments rurals i un alberg.

Les Festes Majors són del 14 al 19 d'agost. Hi ha moltes activitats durant el dia i la nit per passar-t'ho bé.

Júlia Celma Lluís,
Alcaldessa de Paüls