Dimecres, 29 de Març de 2017
Paüls
Baix Ebre
Terres de l'Ebre
 
 
L'Ajuntament
Alcaldia
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA 2015"
Seu electrònica
Grups municipals
Informació al contribuent
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA 2014
Informació de plens
ANUNCIS
Contacte
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA 2016
INSTÀNCIA GENÈRICA
 
Informació general
 
Agenda
Festes de Nadal i Cap d'any
Festes Locals
Mercat setmanal
Festes de Sant Antoni
Cursa de Muntanya de Paüls "TRENCACIMS"
Festa de la Cirera
Santa Cecília
Festes Majors
 
Conèixer
La Jota de Paüls
Història
Allotjaments
Llocs d'interés
Plànol urbà
La Banda Municipal de Música de Paüls
 
Revista Local "EL XIPRER"
 

Administració On-Line
e-BOP
e-TRAM
Perfil del Contractant
Aprofitament de caça 2014
 
Serveis
Ajuntament en línia
Cerca al web
Llibre visites
 

 
L'Ajuntament

  SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA 2015"
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria de subvencions del programa extraordinari de suport als Centres de Primer Cicle d'Educació Infantil de Titularitat Municipal, curs 2014/2015, ha concedit a l'ajuntament de Paüls una subvenció de 12.250,00 euros. 
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015, de subvencions per interessos de préstecs, ha concedit a l'ajuntament de Paüls una subvenció per import de 4.840,57 euros
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015, de subvencions per a gestió, funcionament i manteniment d'equipaments municipals d'interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars i patrimonials i de valor cultural, ha concedit a l'ajuntament de Paüls una subvenció per import de 2.943,90 euros en concepte de "CASAL MUNICIPAL".
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015, de subvencions per a actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l'aigua de consum humà, ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 3.379,64 euros.
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015 de subvencions per a programes i activitats culturals, ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 1.645,21 euros.
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015, de subvencions per a actuacions de protecció de la salut pública per a la seguretat de zones de bany (platges i piscines), ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 4.332,60 euros.
  • La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2015, de subvencions per Pla Especial d'Inversions Municipals (PEIM) per a equipaments de tractor amb biga hidràulica i braç desbrossador hidràulic, ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per un import  de 7.907,75 euros. I per a arranjament de diverses sales d'un local per Escola de Música, ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per un import de 5.574,46 euros.