Dijous, 29 de Octubre de 2020
Paüls
Baix Ebre
Terres de l'Ebre
 
 
L'Ajuntament
Alcaldia
Càrrecs Electes
Grups municipals
Informació al contribuent
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
Informació de plens
TAULER D'ANUNCIS
Contacte
INSTÀNCIA GENÈRICA
SUBVENCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA
Resultats procés de selecció de peó de brigada.
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
SUBVENCIONS CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE
 
Informació general
 
Agenda
Festes Locals
Festes de Nadal i Cap d'any
Mercat setmanal
Festes de Sant Antoni
Cursa de Muntanya de Paüls "TRENCACIMS"
Festa de la Cirera
Santa Cecília
Festes Majors
Agenda d'activitat
Carnestoltes
Sant Jordi
ACTIVITATS
 
Conèixer
La Jota de Paüls
Història
Allotjaments
Llocs d'interés
Plànol urbà
La Banda Municipal de Música de Paüls
 
Revista Local "EL XIPRER"
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ADMINISTRATIU INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ALGUTZIR INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ AUXILIAR ADMINISTRATIU LABORAL TEMPORAL
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
LLAR D'INFANTS CURS 2020/2021
 

Administració On-Line
e-BOP
e-TRAM
Perfil del Contractant
 
Serveis
Ajuntament en línia
Cerca al web
Llibre visites
 

 
L'Ajuntament

  SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
:: Programa Específic d'obres per a millora de les Xarxes bàsiques municipals i del programa de modernització d'Equipaments informàtics
:: Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2015
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2016
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2017
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2018
:: SUBVENCIONS 2018
:: Pla d'Acció Municipal 2018
:: PLA D'ACCIÓ MUNICIPAL
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2019
:: Actuacions al Pla d'Acció Municipal 2019
:: Subvenció PEXI
:: Subvencions per reestablir bèns municipals afectats per fenòmens meteorlògics excepcionals 2019
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2020

  Subvencions Diputació de Tarragona 2016
La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016 de subvencions per a "Programes i activitats culturals", ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 3.221,83 euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a actuacions de protecció de la salut pública per a la seguretat de zones de bany (platges i piscines), ha atorgat a l'ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 7.268,31euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a gestió, funcionament i manteniment d'equipaments municipals d'interès ciutadà, inclosos edificis i indrets singulars i patrimonials i de valor cultural, ha concedit a l'ajuntament de Paüls una subvenció per import de 2.188,91 euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la qualitat de l'aigua de consum humà, ha atorgat a l'Ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 3.158,64 euros de manteniment i una subvenció per un import de 3.247,92 euros per a inversió.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a actuacions de protecció de la salut pública per la "Gestió d'espècies plaga i espècies invasores en espais urbans i periurbans" ha atorgat a l'Ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 644,17 euros.

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions de cooperació amb els ens locals concretament "la Subvenció per a interessos de préstecs concertats per Ajuntaments i Consells Comarcal s’ha atorgat a l'Ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 4.794,99 euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de “Subvencions per inversions en equipaments municipals d’interès ciutadà i edificis singulars, patrimonials i de valor cultural”, ha concedit a l'ajuntament de Paüls una subvenció per import de 5.194,59 euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a actuacions en l’àmbit de cultura concretament la línia de “Subvencions per als ens locals per a projectes i activitats culturals singulars i extraordinàries” ha atorgat a l'Ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 8.164,65 euros.

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2016, de subvencions per a actuacions en l’àmbit de cultura concretament la línia de “Subvencions per inversions extraordinàries” ha atorgat a l'Ajuntament de Paüls, una subvenció per import de 1.063,69 euros.

 

La Diputació de Tarragona, a través del “Conveni entre la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Paüls” ha concedit una subvenció en el marc de projectes i activitats culturals extraordinàries una subvenció per un import de 30.000 euros per a “L’arranjament parcial de l’Escola de Música i divisió del Casal Municipal”.

 

La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria de subvencions del programa extraordinari de suport als Centres de Primer Cicle d'Educació Infantil de Titularitat Municipal, curs 2015/2016, ha concedit a l'ajuntament de Paüls per a la llar d'infants "Món Petit" una subvenció de 9.625,00 euros.