Dijous, 29 de Octubre de 2020
Paüls
Baix Ebre
Terres de l'Ebre
 
 
L'Ajuntament
Alcaldia
Càrrecs Electes
Grups municipals
Informació al contribuent
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
Informació de plens
TAULER D'ANUNCIS
Contacte
INSTÀNCIA GENÈRICA
SUBVENCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA
Resultats procés de selecció de peó de brigada.
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
SUBVENCIONS CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE
 
Informació general
 
Agenda
Festes Locals
Festes de Nadal i Cap d'any
Mercat setmanal
Festes de Sant Antoni
Cursa de Muntanya de Paüls "TRENCACIMS"
Festa de la Cirera
Santa Cecília
Festes Majors
Agenda d'activitat
Carnestoltes
Sant Jordi
ACTIVITATS
 
Conèixer
La Jota de Paüls
Història
Allotjaments
Llocs d'interés
Plànol urbà
La Banda Municipal de Música de Paüls
 
Revista Local "EL XIPRER"
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ADMINISTRATIU INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ALGUTZIR INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ AUXILIAR ADMINISTRATIU LABORAL TEMPORAL
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
LLAR D'INFANTS CURS 2020/2021
 

Administració On-Line
e-BOP
e-TRAM
Perfil del Contractant
 
Serveis
Ajuntament en línia
Cerca al web
Llibre visites
 

 
L'Ajuntament

  SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
:: Programa Específic d'obres per a millora de les Xarxes bàsiques municipals i del programa de modernització d'Equipaments informàtics
:: Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2015
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2016
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2017
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2018
:: SUBVENCIONS 2018
:: Pla d'Acció Municipal 2018
:: PLA D'ACCIÓ MUNICIPAL
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2019
:: Actuacions al Pla d'Acció Municipal 2019
:: Subvenció PEXI
:: Subvencions per reestablir bèns municipals afectats per fenòmens meteorlògics excepcionals 2019
:: Subvencions Diputació de Tarragona 2020

  Subvencions Diputació de Tarragona 2018
 
 La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions  d'interessos de préstecs concertats per ajuntaments i consells comarcals,ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 3699,30 euros.
 
 
La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades per a projectes i activitats culturals singulars extraordinàries, concretament per al concepte Activitats Culturals de Nadal,  ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 4.791,45 euros.
 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, d'ajuts nominatius a través del Departament de Presidència, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 70.000,00 euros.
 
 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades per a inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà i edificis singulars i patrimonials i de valor cultural, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 5.000,00 euros.
 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades actuacions de protecció de la salut pública per a la millora de la gestió i la qualitat de l'aigua del consum humà, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 2.387,89 euros.
 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades per al funcionament de les llars d'infants públiques  de titularitat municipal i el primer cicle d'educació infantils a les escoles rurals, per al curs 2017-2018 ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 1.750,00 euros.
 

La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades a activitats esportives de caràcter singular, concretament per a la "Cursa pedestre de Sant Roc" ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 332,75 euros.

 
La Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions destinades per als ens locals per a projectes i activitats culturals singulars extraordinàries, concretament per al concepte de la XV Festa de la Cirera i Jornada Solidària ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut d'un import de 10.217,17 euros.
 

La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades, amb població fins a 5000 habitants, per a programes i activitats culturals, ha otorgat a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 3.157,25 euros.

 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions per actuacions de protecció de la salut pública per a la seguretat a zones de bany (platges i piscines) ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 5.816,84 euros.

La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions de finançament de despeses per a la millora de les instal·lacions i equipament dels consultoris mèdics locals, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 2.371,47 euros. 
 
La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de subvencions per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d'espècies plaga, invasoresi recollida d'animals domèstics abandonats, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 1.279,89 euros. 

- La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2017, de línea de subvencions del PAM per a obres, concepte Construccions de nínxols i magatzem al cementiri municipal, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 28.766,74 euros. 
 

- La  Diputació de Tarragona, a través de la convocatòria 2018, de línea de subvencions del PAM per al programa de despeses corrents exercici 2018, ha concedit a l'Ajuntament de Paüls un ajut per un import de 22.750,00 euros.