Dimarts, 21 de Setembre de 2021
Paüls
Baix Ebre
Terres de l'Ebre
 
 
L'Ajuntament
Alcaldia
Càrrecs Electes
Grups municipals
Informació al contribuent
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
Informació de plens
TAULER D'ANUNCIS
Contacte
INSTÀNCIA GENÈRICA
SUBVENCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA
Resultats procés de selecció de peó de brigada.
SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
SUBVENCIONS CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE
SUBVENCIONS GENERALITAT DE CATALUNYA
 
Informació general
 
Agenda
Festes Locals
Festes de Nadal i Cap d'any
Mercat setmanal
Festes de Sant Antoni
Cursa de Muntanya de Paüls "TRENCACIMS"
Festa de la Cirera
Santa Cecília
Festes Majors
Agenda d'activitat
Carnestoltes
Sant Jordi
ACTIVITATS
 
Conèixer
La Jota de Paüls
Història
Allotjaments
Llocs d'interés
Plànol urbà
La Banda Municipal de Música de Paüls
 
Revista Local "EL XIPRER"
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ADMINISTRATIU INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ ALGUTZIR INTERÍ
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
BASES PROCÉS SELECCIÓ AUXILIAR ADMINISTRATIU LABORAL TEMPORAL
LLISTAT ADMESOS I EXCLOSOS
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
AVÍS A LA CIUTADANIA
 
LLAR D'INFANTS CURS 2020/2021
 
SUBVENCIONS PER A PAL·LIAR ELS EFECTES OCASIONATS PER LA COVID-19
 
SUBVENCIONES PARA PALIAR LOS EFECTOS OCASIONADOS POR EL COVID-19
 

Administració On-Line
e-BOP
e-TRAM
Perfil del Contractant
 
Serveis
Ajuntament en línia
Cerca al web
Llibre visites
 

 
Llibre visites

 
Pàgina: [1] 2 »
Ebre Buscador
ebre


Ja sabeu, si voleu publicar qualsevol acte a les terres de l'Ebre, només cas que visiteu http://www.ebrebuscador.cat i podreu fer-ho de forma totalment gratuïta i així podreu informar a tot el nostre territori

Divendres, 26 de Agost de 2011 / 07:59:57
pitis
tortosa

estoy muy contento de estar viviendo en este pueblo

Dissabte, 06 de Agost de 2011 / 00:28:21
Toni "lo Chaparro"
Barcelona-Tortosa


Moltes gracies Pili per permetrem venir a mostrar els meus instruments tradicionals a la Fira de la Cirera. Gracies a tota l'organitzacio per (sense parlar-ho avanç) poder fer una Jota en la Nostra Gaita i col-laborar a l'acte de la Ballada i tambe moltissimes gracies al tabaler que gentilment hem va companyar. Crec que heu de fer fill adoptiu al Pare Joni i reconeixer-li tot el que esta portan endavant . Es un pioner i el vareu tenir de mossen al poble. Ah!, reclameu la gaita del gaiter de Pauls que esta al Arxiu de les Terres del Ebre a Tortosa. En ganes de tornar, una abrassada. lo Chaparro

Dilluns, 07 de Juny de 2010 / 15:57:31
Rosario (Xielamar)
AMPOSTA


Vaig estar per 2º anys a la festa de la cirera, vaig anar en 3 crios, i entre les 8 caixes de cireres que vaig comprar ( 5 eren encarrecs) i els xorisos, i el pá, per cert bonisim, no me van quedar diners, i els xiquets volien coc, ai pobrets que no els vaig poder comprar... en sun dema, es a dir ara fa un moment, les he fet lo coc de cirera, i en cridat als dos amiguets per que vingesen a tastar-ho. Resultat, bonisim. Vos dixo un enllaç de lo meu blog, per que el mireu, no per el coc en si, per el comentari que he posat del vostre poble, si no el trobeu bé me ho dieu i el borraré. Gracies, una abrasada desde Amposta.

Diumenge, 06 de Juny de 2010 / 17:57:51
lalo
santa oliva

La solucion mas factible hoy en dia y con futuro, para que los pueblos puedan superar esta crisis, pasa por practicas del tipo "permacultura". Se practica en practicamente todo el mundo y esta en plena expansion. Se imparten cursillos por todo el mundo que atrae a mucha gente, todo basado en el cultivo biologico. Es una buena forma de fomentar turismo. Y sobretodo es una forma de darle al lugar el explendor de biodiversidad que se merece, para acerlo un lugar super atractivo para el turismo ecologico (senderismo, talleres de permacultura, venta de productos artesanales y comestibles 100% naturales,etc...). Se podria atraer a muchas parejas jovenes que cada vez buscan mas este sistema de vida facilitandole terrenos abandonados para llevar acabo este proyecto o facilitar las cosas para que se instalen en el pueblo, etc... Las construcciones de estas viviendas no tienen ningun impacto en el medio ambiente, ni visualmente ni ecologicamente, el nivel de habitantes se incrementaria sin cargarse los bosques del lugar, sino todo lo contrario, se ahorra muchisimo en energia respectando al maximo la naturaleza. Y lo mas importante, se crearia una economia sustentable y creciente. Respetando al maxino el medio ambiente, regenerando la tierra, volviendola muchisimo mas fertil, cosechas abundantes y muy variadas. Autosuficiencia y en consecuencia mas riqueza colectiva. Y todo perfectamente sostenible. Sin tener que dejar de lado la tecnologia, pero siempre sacandole el mayor rendimiento a la tierra y devolviendoselo al mismo tiempo. Hay mucha informacion por la red. Es el futuro. Esta inspirado en el trabajo de este hombre: Agricultura Natural - Masanobu Fukuoka http://www.youtube.com/watch?v=v2aKo6la7J4 Bill Mollison - 10 - Proyectos de Permacultura http://www.youtube.com/watch?v=EghZ0t7VjEA Permacultura en Galicia http://www.youtube.com/watch?v=fBF4boPR3D0 Es una idea en tiempo de crisis. Saludos.

Diumenge, 16 de Agost de 2009 / 02:08:06
Isaac Ramos Miró
Ginestar

"A Pauls... aquets dies tant intensos man portat aquesta vista...plàcida... Esta fosc, lentament comensen a caure petites gotes d'aigua. Reposo, tinc els ulls cansats miran l'ordre de muntayes ofegades pel verd intens dels arbres... animals poc visibles... El punt mes alt d'una es rocosa, trista, pero en vida; un grup d'aguiles la corona. Estimo aquesta vista, estimo aquest silenci i aquest moment de cada dia fins perdrem en el record de tu... a Paúls..." (missatge que vaig escriure a ella una tarde mirant Paüls i la riquesa dels seus voltants) Cada dia vinc per portar medicaments a la farmàcia del poble, vaig començar ara, al juliol. Paüls es l'ultim poble que faig, alli on acabo la ruta. Abans de marxar li faig una trucada a la meva chicota, es l'unic ingredient que em falta mesclar en els cinc sentits -emocionats- abans d'abandonar el poble, Paüls.

Dimecres, 15 de Juliol de 2009 / 20:52:29
Juanjo
Roquetes


Ep!!! bones a tots!! l'any passat el 21 de septembre van fer una cursa de bicis molt guapa... pos aquest any la intenció es repertir-la però a nivell de show total!!! Serà una cursa oficial de la Copa Catalana de descens urbà , serà la segona d'un circuit que començarà a Lleida (ciutat), seguidament Paüls i acavant a Andorra (Pirineus). Esperem que tothom puguir gaudier d'un diumenge de bicis diferent!! Ens veiem per Paüls!!

Divendres, 27 de Febrer de 2009 / 19:29:43
Oliran Magevais
Barcelona

Nos complace presentarles el nuevo plan energético 2009 En referencia al último Fondo Estatal de Inversión Local del Real Decreto-Ley 9/2008, Oliran Magevais les presenta un nuevo plan Energético para su municipio, para conocer toda la información de los planes energéticos, puede ver la siguiente pagina web http://planenergetico.sub.es/ o enviarnos un email directamente a oliran.planenergetico@gmail.com , también podemos atender sus consultas por teléfono durante nuestro horario comercial, de 9h a 14h y de 15h hasta las 19h de la tarde. Nuestros teléfonos de contacto son : 0034 615 649 950 – 0034 697 378 472. Estos Planes energéticos pueden generar grandes ingresos al municipio y pueden crear muchos puestos de trabajo fijos en su municipio. Gracias por su atención, y estamos a su disposición. Atentamente Marc Olivé Gerente de Oliran Magevais.

Dimarts, 20 de Gener de 2009 / 04:23:51
Nathalie
Salou


Buscando informacion sobre pueblos de la provincia de Tarragona llegue a esta pagina web que me ha servido de ayuda.

Dimarts, 30 de Desembre de 2008 / 01:14:26
eva jardi ramirez
calafell

L´any passat ens van convidar per la Festa Major els tiets i ens ho vam passar d'alló més be.Aquest any tornem un altra vegada.La veritat és que el poble ens va agradar molt.Jo el coneixia de petita i desitjava que el meu marit i els meus fills tinguessin l'oportunitat de visitar-lo.Be doncs,fins aviat.

Dimecres, 13 de Agost de 2008 / 15:43:42